Govern culpa el comú de Sant Julià per la zona enjardinada a la CG1

-
-
El ministre portaveu, Eric Jover ha assegurat que la zona enjardinada a la CG1 entre la rotonda del riu d'Auvinyà i la de Fontaneda es va construir a petició del comú de Sant Julià de Lòria. Aquest tram es va haver de desmuntar divendres passat i aquest dimecres s'ha enquitranat després de constatar que havia convertit la carretera en un autèntic coll d'ampolla.

Eric Jover ha comentat que el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres va comprovar les dificultats que hi havia perquè el trànsit en aquell tram de la CG1 fos fluid en hores de molta afluència de vehicles. El ministre considera que "és habitual que en la construcció d'infraestructures hi hagi petites desviacions" i ha afegit que "quan hi pot haver-hi problemes, el Govern actua de manera diligent".

La col·locació de la zona enjardinada havia estat criticada durant les darreres eleccions comunals pel candidat a cònsol major per Units pel Canvi (Ps Independents) a la parròquia laurediana, Joan Travesset en considerar que es tractava d'un espai estret i no té sentit posar-hi jardineres perquè aquella zona es podria convertir en una mena de cul de sac.

Poc després, el conseller general del grup parlamentari Terceravia Unió Laurediana Independents, Oliver Alis,va formular una pregunta escrita a Govern on demanava sobre la zona enjardinada projectada al nou vial de Sant Julià de Lòria, la qual podria representar un problema per agilitzar la gestió del trànsit, impossibilitant la reversibilitat dels carrils.

El divendres passat, i davant la sorpresa general, els operaris del COEX van procedir a desmuntar la zona enjardinada que va quedar oberta. Aquella mateixa nit, un cotxe espanyol que aparentment volia fer una maniobra il·legal no va estar al cas de l’esvoranc generat per la retirada exprés de la illeta i s’hi va quedar encallat.

Comentaris (4)

Trending