Garcia Parés es queda la plaça de psiquiatra en joc al SAAS i optarà a mantenir-se com a cap de servei

Tota la maniobra de no renovació del seu contracte podria acabar suposant ‘només’ la readequació del salari a la forquilla actualment existent a l’hospital

-
-
La direcció del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) confirmarà aquest dimarts a la psiquiatra Gemma Garcia Parés que és la guanyadora de la plaça que s’havia convocat de facultatiu especialitzat en psiquiatria que hi havia vacant davant el fet que es va decidir no renovar el contracte que la pròpia Garcia Parés tenia amb el SAAS. Una vegada adjudicada la plaça vacant, la psiquiatra podrà optar, si ho vol, a tornar-se a postular com a cap del servei de salut mental, un pas que segurament farà.

Garcia Parés era la única aspirant al càrrec, segons que han confirmat fonts properes al SAAS, amb la qual cosa l’elecció tampoc no ha estat gaire complicada. Més encara, algunes de les fonts consultades han explicat que al final del procés, i malgrat la divisió d’opinions que hi havia tant al SAAS com entre els usuaris, tota la maniobra de no renovació del contracte de la psiquiatra ‘només’ haurà servit per reconduir el salari de l’especialista, que ara s’emmarca plenament en la forquilla que estableix la sanitat pública.

La psiquiatra, procedent del Parc Taulí de Sabadell, havia signat fa cinc anys i sota la direcció de Lluís Burgués, un contracte ‘fora de mercat’ en relació amb les condicions de què disposaven altres integrants del servei de salut mental de l’hospital. Les prerrogatives que va aconseguir llavors, especialment a nivell retributiu, no les tindrà ara. Això sí, si acaba sent designada novament cap de servei -ara ho està en funcions i de manera temporal- percebrà el corresponent complement de responsabilitat afegida.

Les fonts consultades han assegurat que el fet que hagi estat Garcia Parés tot aquest temps al capdavant del servei pesarà alhora d’escollir un nou cap si es torna a presentar, com tot fa pensar que passarà. Un altre aspirant a la plaça podria ser molt probablement el també experimentat psiquiatra Joan Escoter.

Etiquetes

-

Relacionat

El SAAS allarga de manera temporal el contracte de la doctora García com a cap de salut mental
-

Relacionat

L’hospital comunica a la cap de salut mental que no li renovarà el contracte

Comentaris (2)

Trending