El SAAS allarga de manera temporal el contracte de la doctora García com a cap de salut mental

L’hospital va comunicar ja fa algunes setmanes a la psiquiatra que no li renovaria el compromís signat fa cinc anys tot i que això no treu que es pugui presentar als edictes que es convoquin

-
-
La psiquiatra Gemma García Parés continuarà al capdavant de l’àrea de salut mental del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Ho farà, això sí, de manera temporal i mentre no es resolguin els concursos o les designacions que s’haurien de decidir els propers mesos arran de la decisió de l’hospital de renovar el contracte que la doctora va signar ara fa cinc anys amb la institució.

Aquest divendres, García Parés hauria signat el contracte temporal en espera que es defineixi qui serà el nou cap del servei de psiquiatria de l’hospital, del SAAS. Ja fa algunes setmanes que es va comunicar a Gemma García que el SAAS no preveia renovar-li el contracte que havia signat fa cinc anys, quan va aterrar al Principat procedent del Parc Taulí de Sabadell. Això no treu que García pugui optar a la plaça de facultatiu ras especialista en psiquiatria a la qual, si ho creu la doctora, pot optar.

Les condicions, especialment salarials, de què ha gaudit García París aquests darrers cinc no tenen res a veure, però, amb l’edicte de facultatiu ras, que presenta una remuneració molt més baixa. Una vegada es triï la persona que des del punt de vista clínic cobreix el forat que deixa la fins ara cap del servei -i que ho continua sent temporalment-, entre tots els professionals del departament la direcció del SAAS hauria de designar també el responsable màxim de l’àrea.

Quan es faci aquest pas, Gemma García cessarà definitivament de les funcions, a no ser que eventualment fos finalment ella l’elegida com a facultativa rasa inicialment i després repetís com cap de servei que, en principi, tot i suposadament la voluntat de la interessada i les pressions que pugui exercir, no entra en les previsions del SAAS.

Etiquetes

-

Relacionat

L’hospital comunica a la cap de salut mental que no li renovarà el contracte

Comentaris (1)

Trending