Govern evidencia la coordinació amb el comú d'Encamp per dinamitzar el Pas de la Casa

El ministre recorda que "és un projecte de país" i destaca l'embelliment i els aparcaments per millorar l'experiència dels visitants

Gallardo amb els cònsols d'Encamp aquest divendres al Pas de la Casa.
Gallardo amb els cònsols d'Encamp aquest divendres al Pas de la Casa.
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha encapçalat
aquest divendres una reunió amb els cònsols d’Encamp, Laura Mas i Joan
Miquel Rascagnères, i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis amb l’objectiu de
compartir la voluntat del Govern de dinamitzar el Pas de la Casa. Gallardo ha volgut evidenciar la coordinació entre les dues administracions amb la constitució d'un consell econòmic i social.

En la trobada, que s’ha celebrat a la vila encampadana, també han participat els representants dels comerciants, empresaris i veïns. Precisament, Gallardo ha recordat que el ministeri va iniciar a finals de l’any passat un calendari de reunions periòdiques amb aquests col·lectius per acostar-los les propostes de Presidència, Economia i Empresa.

En aquest sentit, el ministre ha afirmat que els projectes estratègics, d’entre els
quals destaca l’embelliment urbà i els aparcaments per millorar l’experiència dels visitants, s’han d’impulsar conjuntament entre el Govern, el comú encampadà i els agents socioeconòmics del Pas de la Casa. Un fet que té l’objectiu d’alinear les accions de dinamització de les dues administracions i dels comerciants i veïns, ja que “es tracta d’un projecte de país”. És a dir, coordinar les accions previstes al Pla estratègic de turisme de compres, liderat per l’Executiu, amb el Pla director del comú d’Encamp.

Gallardo creu que "els comerciants estan contents" i que la coordinació és fonamental per dur a terme les accions que el Pas de la Casa necessita.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending