Gallardo assegura que els pactes comunals permetran créixer a Liberals

El ministre de Presidència i president del partit reconeix que qualsevol contesa electoral posa a prova les formacions polítiques però garanteix que “el Govern és sòlid”

Jordi Gallardo conversa amb el jove liberal Àlex Payán, la consellera general Sílvia Ferrer i la candidata a cònsol menor per Ordino, Eva Choy.
Jordi Gallardo conversa amb el jove liberal Àlex Payán, la consellera general Sílvia Ferrer i la candidata a cònsol menor per Ordino, Eva Choy.
El ministre de Presidència i Economia i president de Liberals d’Andorra, Jordi Gallardo, està convençut que el fet de presentar-se coalitzat amb altres formacions a les comunals, i prioritàriament amb Demòcrates, permetrà al partit que presideix “continuar creixent”. Es vol donar continuïtat, segons que ha explicat, “a la decisió de l’abril de donar estabilitat al país”. Gallardo ha reconegut que “els partits polítics sempre es posen a prova” quan hi ha comicis i que es faran lectures diferents en funció de com vagin els resultats del 15-D. Això no traurà, però, que “el Govern és sòlid”.

Jordi Gallardo ha assegurat que tant la seva formació com tots aquelles candidatures on membres de Liberals hi estan representats encaren les eleccions tot fent “una campanya en positiu”, mirant de traslladar a les parròquies “en bon ambient i bona dinàmica de treball” que a parer seu hi ha a l’executiu. Si els resultats són positius per les llistes coalitzades, això consolidarà “les decisions del 7 d’abril”. Sinó ha admès que la lectura serà diferent sense entrar a valorar què comportarà això perquè “el Govern és sòlid i funciona molt bé”.

El president de Liberals ha afirmat que “és molt prematur” per parlar d’una possible fusió, coalició o federació de Demòcrates i Liberals encara que ha reconegut que “hi ha qui comença a parlar d’això”. “No estem en estadi”, ha insistit Gallardo tot recordant que les dues formacions estan prou “consolidades” cadascuna pel seu cantó tot i la “bona entesa” que hi ha a nivell governamental. El ministre i president liberal, finament, ha insinuat que aquells que no veien el pacte de Govern “no els ha sortit bé la valoració”.

Jordi Gallardo ha fet aquestes manifestacions després de la presentació de la llista Unió X Escaldes, l’única parròquia on demòcrates i liberals van per separat. Les dues formacions, ha destacat el president liberal, lluitaran per la victòria. Sigui quina sigui la candidatura guanyadora, ha afirmat Gallardo -i la liberal té moltes menys opcions que la demòcrata- el resultat, ha assegurat, no tindrà cap repercussió al Govern.

Comentaris (1)

Trending