Gairebé 4.000 sancions per excés de velocitat en dos mesos i mig en carreteres interurbanes i secundàries

Comentaris

Gairebé 4.000 sancions per excés de velocitat en dos mesos i mig en carreteres interurbanes i secundàries
Gairebé 4.000 sancions per excés de velocitat en dos mesos i mig en carreteres interurbanes i secundàries

La policia ha imposat pràcticament 4.000 sancions durant els dos mesos i mig que ha durat una campanya específica per controlar els comportaments imprudents dels conductors en vies interurbanes i secundàries. La immensa majoria de les multes s’ha imposat per excés de velocitat, encara que també n’hi ha per ‘saltar-se’ semàfors o fer cas omís a senyals de prohibició. Paral·lelament a aquesta campanya es duen accions puntuals encaminades a combatre altres infraccions en qualsevol via, com ara, per exemple, detectar conductors que mentre piloten els seus vehicles també parlen per telèfon. O que no porten el cinturó degudament cordat.

En qualsevol cas, les 3.987 sancions imposades i anunciades aquest dimarts responen a una campanya temàtica preventiva de circulació que s’ha dut a terme entre el 27 de gener i el 9 d’abril. La campanya tenia com a objectiu sensibilitzar i corregir el comportament imprudent de certs conductors en carreteres interurbanes i secundàries situades en l'extraradi de les diferents parròquies, a fi de reduir la sinistralitat, detectant i sancionant als conductors que condueixen de forma temerària, els que circulin a velocitat que excedeixi de la permesa, els que efectuïn avançaments indeguts, que no respectin les prioritats de pas en interseccions i encreuaments, que no cedeixin el pas als vianants, no respectin els senyals prohibitius o d'obligació, així com les indicacions dels semàfors. 

De llarg, circular a una velocitat que excedís la permesa en el tram controlat va ser la conducta més reiteradament sancionada. De les 3.987 multes imposades, 3.955 es van deure a dita infracció. Per tant, la resta queden molt diluïdes i es concentren entre el fet de no respectar una indicació semafòrica (11 casos), no respectar senyals de prohibició (9 casos) i ometre les indicacions senyalitzades de forma horitzontal a la calçada (8 sancions).

Comentaris

Trending