Nomenament ‘de compromís’ a la direcció de Pressupost de Govern

Jover tria el tècnic Tiago José Rodrigues perquè es faci càrrec d’un departament que com moltes àrees del ministeri està immers en un tou de complicacions i malestar

Eric Jover ha anunciat el nom del nou director de Pressupost.
Eric Jover ha anunciat el nom del nou director de Pressupost. Toni Solanelles

El tècnic de Pressupost Tiago José Rodrigues Monteiro ha estat designat director del departament governamental com a solució ‘de compromís’ després que fa uns mesos renunciés al càrrec Jordi Babi. A Pressupost, com en altres àrees del ministeri de Finances, hi ha un malestar força evident i alguns que altres enfrontaments personals que dificulten moltes coses. Rodrigues, que acaba de tornar a la feina després d’una baixa de paternitat i fa encara no un mes que va assolir la nacionalitat andorrana, hauria estat triat com a mal menor i persona de consens.

El ministre de Finances, Eric Jover, en anunciar la seva designació ha assegurat que “estem convençuts que és una bona aposta” i ha assegurat que Rodrigues “és coneixedor de la casa” ja que des del 2014 que treballa al departament de pressupost. La seva presència és clau. De fet, és clau la presència d’un director de pressupost per desbloquejar diferents aspectes. D’aquí que aquest mateix dimecres s’hagi publicat un BOPA especial per publicar el seu nomenament i les atribucions que se li fan.

El titular de Finances, Eric Jover, donant explicacions sobre el pressupost.

Relacionat

Les tensions internes a Finances deixen el Govern sense director de Pressupost

Jover ha explicat que Rodigues està llicenciat en economia i finances i ha explicat que entre el setembre del 2019 i el setembre del 2020 va ocupar de forma temporal i interina el càrrec que ara passa a ocupar de manera assignada. El seu antecessor, Jordi Babi, ja va plegar per les discrepàncies internes i va acabar acceptant l’oferiment del comú d’Encamp per fer-se càrrec del departament de Finances.

Comentaris (5)

Trending