Conveni de no doble imposició entre Andorra i Bèlgica

L’acord és total i ara es faran els procediments interns per signar i ratificar el que per al Principat serà el dissetè CDI

El de Bèlgica és el 17è CDI.
El de Bèlgica és el 17è CDI. ARXIU

Andorra i Bèlgica han conclòs de manera satisfactòria les negociacions per a l’establiment d’un nou conveni per a l’eliminació de la doble imposició (CDI) entre tots dos països. L’objectiu de l’entesa té efectes en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el capital i la prevenció de l'evasió i elusió fiscal. Les negociacions s’han celebrat en dues rondes diferents i han permès tancar el text durant la segona ronda de negociacions que s’ha celebrat de forma telemàtica.

Aquesta segona ronda ha estat encapçalada per l’assessor de la divisió de Legislació Tributària del Departament de Personal d’Avaluació Estratègica i Suport del Servei Públic Federal de Finances, Harald Piérard, i pel director de Tributs i Fronteres, Carles Ferreira. Les negociacions han finalitzat amb la rúbrica del text definitiu per part dels dos països. Finalitzades les negociacions, tots dos països iniciaran els tràmits legals interns per poder signar el conveni, i posteriorment aprovar-ne la ratificació, perquè entri en vigor.

Aquest es converteix en el dissetè negociat per Andorra, i s’afegeix als d’Emirats Àrabs Units, Espanya, França, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugal, Xipre, San Marino, Hongria, República Txeca, Països Baixos, Croàcia, Mònaco, Islàndia i Corea del sud.

Comentaris

Trending