Ferit un operari de la construcció en les obres d'enderroc de la Casa del Benefici

Comentaris

Ferit un operari de la construcció en les obres d\'enderroc de la Casa del Benefici
Ferit un operari de la construcció en les obres d\'enderroc de la Casa del Benefici

Un operari que estava treballant en les obres d’enderroc de la Casa del Benefici, al complex del Consell General, s’ha fet lesions de diversa gravetat aquesta tarda en caure d’una alçada d’uns tres metres, és a dir, d’una planta a l’altra, segons sembla a causa de l’enfonsament del terra sobre el qual transitava. L’home, un resident de 29 anys, s’ha fet diverses policontusions i s’havia de sotmetre a diverses proves mèdiques a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell per descartar altres possibles lesions.

L’accident laboral ha tingut lloc pels vols de tres quarts de tres de la tarda i fins a l’indret on han succeït els fets s’hi han desplaçat agents del cos de salvament i extinció d’incendis, que s’han encarregat d’evacuar el ferit, i també agents del cos de policia i un inspector del departament de Treball, que seran els encarregats de dur a terme la investigació sobre les causes del sinistre, tant des del punt de vista policial-penal com des del vessant laboral.

Més enllà d’acabar confirmat que les lesions han estat provocades per la caiguda d’una planta a l’altra, s’haurà de determinar perquè s’ha enfonsat la plataforma en què estava treballant l’operari. L’immoble està essent desmuntat. Els treballs d’enderroc es va iniciar a principi d’any amb la voluntat que estiguin acabats a final de març. Una de les primeres coses que s’ha ensorrat és la teulada, la coberta, amb la qual cosa l’estructura de l’immoble, a la intempèrie, ha rebut tot l’impacte de les darreres nevades, el que sens dubte hauria tingut efectes en l’estabilitat i fortalesa de l’edificació.

Amb informació de l'Agència de Notícies d'Andorra (ANA) / Fotografia: ANA

Comentaris

Trending