La Federació Andorrana de Futbol subvenciona una nova ambulància a la Creu Roja

L’ajut és de 30.000 euros i el vehicle, totalment equipat, s’utilitzarà per als serveis preventius de l’entitat, entre d’altres

Jordi Fernández, director de la Creu Roja, amb el vehicle subvencionat per la FAF
Jordi Fernández, director de la Creu Roja, amb el vehicle subvencionat per la FAF Creu Roja d'Andorra

La Creu Roja Andorrana ha adquirit un nou vehicle sanitari subvencionat per la Federació Andorrana de Futbol (FAF). L’ajut és de 30.000 euros i ha finançat una ambulància polivalent, amb l’equip sanitari necessari, com el metge, l’infermer i la mediació i podrà actuar de suport vital avançat. Aquesta acció està emmarcada dins dels punts del conveni entre les dues entitats i que estipula una sèrie de col·laboracions i intercanvis vàlids per als propers tres anys.

Jordi Fernández, director de la Creu Roja, ha indicat que aquesta ambulància subvencionada per la federació permetrà seguir donant “servei professional i de qualitat en els preventius que fa l’entitat”.  D’aquesta manera, el president de la FAF, Fèlix Álvarez, ha traslladat el plaer que suposa per a l’entitat poder cooperar en iniciatives solidàries, que ofereixen un servei a la població. A més, ha volgut destacar que aquest vehicle “garantirà encara més la seguretat als camps de futbol del país”:

L’acord preveu, a més de la compra d’aquesta ambulància, que la federació organitzi i promocioni, en la mesura que sigui possible,  partits solidaris a benefici de la Creu Roja Andorrana. L’entitat, per la seva banda, es compromet a fer servei preventiu en tots els encontres del campionat de la primera i segona Divisió.

Comentaris

Trending