FEDA treu pit amb la satisfacció dels clients

L’enquesta de satisfacció que es va fer a 500 usuaris atorga a la companyia una nota de 8,2 sobre 10

Seu central de FEDA.
Seu central de FEDA.

FEDA ha volgut treure pit aprofitant els resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada entre 500 dels seus clients. Segons el sondeig, la nota que es posa al servei de la companyia és d’un 8,2 sobre 10, la mateixa que l’assolida ara fa un any. .

El director general de FEDA, Albert Moles, ha explicat que tots els anys es du a terme aquesta enquesta de satisfacció per poder avaluar la percepció del públic respecte al servei, els mitjans tècnics, el compromís i altres paràmetres. Així, la iniciativa permet detectar quins són els àmbits més importants per als clients, què és el que valoren millor i pitjor i a quins aspectes cal destinar més esforços per millorar.

Moles ha valorat molt positivament els resultats, que han permès mantenir uns índex d’excel·lència similars als anys anteriors. També ha apuntat que aquells àmbits en què no s’obtenen resultats tan positius centraran la tasca de FEDA per aconseguir estar a l’alçada que esperen els ciutadans del país. 

L’estudi de satisfacció s’ha dut a terme amb un total de 500 clients (250 domèstics i 250 professionals).  A partir de les respostes obtingudes durant aquesta fase d’investigació, s’han analitzat els resultats, que mostren que la nota global de satisfacció dels clients de FEDA es manté en un 8,2, exactament igual que l’any anterior, i molt similar als darrers quatre anys.

Per àrees de servei, destaca la satisfacció amb els mitjans tècnics, l’atenció personal i la competència professional, que es valoren de mitjana amb una nota de 8,4. El producte ofert i el servei tècnic se situen una mica per sota, amb el 7,9 i 7,8 respectivament, i el preu és el factor pitjor valorat, amb una nota mitjana de 5,4.

Els aspectes en què la puntuació no assoleix una nota tan positiva són la preocupació pel medi ambient, la preocupació pel desenvolupament econòmic d’Andorra o la col·laboració en activitats socials. En aquest sentit, Albert Moles, ha assegurat que el compromís de FEDA amb el medi ambient i la seva implicació amb el desenvolupament econòmic del país són prioritats en l’estratègia de la parapública, i ha assegurat que durant el 2020 s’engegaran projectes que ho reflectiran. 

Finalment, també s’ha volgut conèixer la percepció del públic respecte dels projectes de cogeneració que ha engegat FEDA Ecoterm, i els resultats obtinguts mostren una molt bona acceptació, amb una nota del 8,2 per al projecte de Soldeu i una nota del 8,4 per al projecte de la Comella. Així doncs, Moles ha celebrat que la ciutadania entengui l’aposta de FEDA per aquesta energia més neta i eficient.

Comentaris

Trending