Familiars d’usuaris del Cedre lamenten no saber res dels seus familiars des que són prohibides les visites

El fet que els operaris de manteniment continuïn treballant al centre sociosanitari quan durant els caps de setmana, per exemple, fan torns localitzables però no presencials causa indignació

-
-
Els familiars dels usuaris del Cedre estan que s’enfilen per les parets. Des de divendres hi són prohibides les visites per evitar la propagació del coronavirus entre unes persones que són de risc o, fins i tot, de molt risc. Només en casos d’extrema necessitat un familiar pot acudir a visitar els interns. Des de llavors, denuncien familiars de residents, no han tingut cap notícia de l’estat en què es troben els usuaris. Cert que alguns es comuniquen normalment per telèfon. Però en altres casos no és aquesta la situació. 

Les famílies reclamen tenir dades, informació, sobre l'estat dels usuaris, si s’han fet tests, cada quant de temps en faran, si han confinat a gent... Hores d’ara els familiars no saben quines mesures han adoptat al centre sociosanitari per fer front a la pandèmia i al risc de contagi. Per acabar-ho d’adobar, l’enuig encara va més enllà davant el fet que hi ha constància que els operaris de manteniment de l’equipament, almenys fins avui, han estat treballant com qualsevol altre dia.

Més encara, asseguren les famílies que fins i tot en cap de setmana, fora d’aquesta bogeria que està resultant el seguiment del Covid-19, els treballadors de manteniment fan guàrdies localitzables i no presencials. En aquest sentit, reclamen que s’estableixin protocols clars i que es mantingui els familiars informats, ja sigui amb trucades individualitzades o amb una videoconferència múltiple amb totes aquelles famílies que s’hi puguin apuntar.

 

Comentaris (13)

Trending