Exteriors nolieja un bus per portar dilluns temporers portuguesos cap al seu país

L’autocar, gairebé ple tenint en compte que s’han de respectar mesures de distanciament, sortirà a la tarda i tornarà dimecres cap al Principat amb alguns residents 

El bus arriba a Porto dimarts al matí.
El bus arriba a Porto dimarts al matí.
De vol de temporers argentins cap a Buenos Aires no n’hi haurà. Almenys per ara. En canvi, dilluns a la tarda, si no passa res -els permisos ja hi són tots segons fonts governamentals- sortirà  d’Andorra un autocar cap a Porto. Hi porta un bon nombre de persones de nacionalitat portuguesa que han fet temporada hivernal al Principat. El vehicle està previst que torni dijous de matinada amb alguns residents a Andorra que ara són a Portugal.

És el ministeri d’Afers Exteriors el que s’ha anat encarregant de reclutar temporers portuguesos i ha organitzat el viatge -qui finança els bitllets o si els abonen els propis viatgers, no ha transcendit-. El que està clar és que el viatge s’ha d’iniciar dilluns a les 8 de la tarda i arriba aproximadament al cap de dotze hores a Porto, destinació directa i final del viatge. En principi, tot dimarts l’autocar farà estada a la ciutat portuguesa i tornar a sortir cap al Principat dimecres per arribar aquí dijous de matinada.

D’anada, el vehicle anirà pràcticament ple si es té en compte que s’han de respectar unes distàncies dins de l’autocar. De tornada, també vindran cap a Andorra alguns residents portuguesos que ara mateix estan en aquell país però viuen aquí de forma habitual. El nombre serà molt menor. Les persones que vinguin hauran de dur a terme el confinament de 14 dies decretat per aquells que vénen de fora.

Comentaris

Trending