Estupefacció a Naturlandia per l'absència del cap d'operacions en dies de molta feina

Els treballadors estan empipats perquè l'afluèncua de visitants comporta reclamacions i incidències que hauria de resoldre

-
-
Mala maror a Naturlandia. El director d'operacions ha fet festa el cap de setmana del 12 d'octubre i aquest passat pont de Tots Sants. Són dies de molt treball amb una gran afluència de visitants a l'equipament de la Rabassa. La seva tasca està sent molt qüestionada, així com la del director general que ja s'ensuma que no continuarà en el càrrec.

La incorporació d'un director d'operacions a Naturlandia no ha estat el revulsiu esperat al parc. Les crítiques a la seva gestió han anat en augment els darrers dies. Els treballadors estan enfadats perquè ha estat absent en dates clau.

Diverses fonts consultades consideren que la seva presència és imprescindible perquè hi ha reclamacions i incidències que cal atendre i solucionar i, les mateixes fonts, consideren que hi ha responsabilitats que van amb el càrrec. També es critica la deixadesa de funcions del director general que viu fora del país i que no va massa sovint a Naturlandia. Va causar sorpresa la seva continuitat en el càrrec amb l'arribada de Laurèdia en Comú al govern de la corporació. Cap de les tres formacions que es presenten a les eleccions del pròxim 15 de desembre el vol mantenir.

En aquest ambient i sense comandaments, la desmotivació regna entre els treballadors del parc. Entre les eleccions i la presa de possessió per part del nou equip comunal hi ha el Nadal i una alta afluència de visitants, i veuen que van amb un vaixell a la deriva.

 

 

 

Comentaris (3)

Trending