Estampa un got de vidre al cap d’un home en un local d’oci nocturn de Soldeu

La policia va haver de detenir la matinada de diumenge una turista que en va agredir un altre en el marc d’una discussió passats tots dos de voltes

-
-
La policia va detenir la matinada d’aquest diumenge una turista de 28 anys que va causar ferides notables a un altre turista en el marc d’una discussió en un local d’oci nocturn de Soldeu. La dona, passada de voltes com l’agredit, va estampar un got de vidre al cap de la víctima. Va acabar detinguda per un delicte contra la integritat física i moral.

La intervenció de la policia es va donar a les 2 de la matinada de diumenge a requeriment de responsables de l’establiment, que van veure com la dona que acabaria arrestada causava diverses ferides sagnants a un home que també estava present al local tant al cap com a la cara. Sortosament, tot i l’espectacularitat de tot plegat, les lesions no presentarien especialment gravetat.

Aquesta és una de les prop de trenta detencions que hi va haver durant la setmana passada al país, la immensa majoria per posseir o introduir al país petites quantitats de droga -sis grams d’haixix o tres de cocaïna serien les més remarcables- o per conduir sota els efectes de l’alcohol, essent l’índex més elevat el de l’home que conduïa un cotxe tot fugint de la comissió d’un robatori a la Massana (2,14).

A més a més, també la mitjanit d’aquest diumenge, en un hotel d’Escaldes, la policia va detenir un turista de 48 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Els responsables de l’establiment hoteler van alertar d’una agressió de parella. L’arrestat va propina una bufetada a la seva companya en el decurs d’una discussió.

Etiquetes

Comentaris

Trending