L’Snowrow tanca la temporada de Grandvalira fregant el ple

El festival que s’iniciarà dijous ja ha esgotat tots els abonaments del cap de setmana i només té disponibles entrades diàries per a divendres i dissabte

Comentaris

Un moment de l'edició de l'Snowrow de l'any passat.
Un moment de l'edició de l'Snowrow de l'any passat.

El festival de música electrònica Snowrow posarà el colofó final a la temporada a Grandavalira, pel que fa als sectors del Pas de la Casa i Grau Roig. L’esdeveniment, creat per la marca Elrow, començarà dijous i s’allargarà fins al diumenge. I ja frega el ple. Els abonaments pel cap de setmana estan ja esgotats i només queden ja entrades de dia. S’espera, doncs, igualar l’assistència de l’any passat, amb uns 8.000 assistents cada jornada.

El festival aposta novament per DJ de reconegut prestigi internacional. Entre ells, l’italià Marco Carola, el suec Adam Beyer o Ilario Alicante. I el cartell atrau. De moment, el cap de setmana es frega el ple amb tots els abonaments venuts i ja només entrades per divendres i dissabte. També hi ajuda el fet que les pistes presenten un molt bon estat, gràcies a les precipitacions de la passada setmana, amb 40 centímetres de neu nova.

El festival compta amb dos moments ben diferenciats. De dia, està especialment pensat per al públic familiar, amb diferents activitats com ara un iglú gegant, escola d’esquí o proves esportives. De nit, la part musical, amb més de 40 artistes, de diferents estils: des del techno fins al House o el disco. En total, doncs, un programa variat que permet confiar a Grandvalira a tancar la temporada amb bones xifres de visitants.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending