Pal-Arinsal tanca portes i tots els esquiadors que tenien reserves es deriven cap a Arcalís

L’estació d’Ordino, que manté un nivell nival ara per ara notablement acceptable, rep una notable afluència de visitants

Comentaris

Els revolts de la carretera fins a Arcalís ha vist passar aquest dilluns diversos vehicles.
Els revolts de la carretera fins a Arcalís ha vist passar aquest dilluns diversos vehicles.

Una quinzena de busos han traslladat de forma gairebé continuada esquiadors que tenien reserves fetes per a Pal-Arinsal i que havent tancat des d’avui el camp de neu massanenc perquè les altes temperatures no permeten ja garantir unes condicions mínimes ni qualitat ni en seguretat han anat traslladat aquests usuaris cap a Arcalís. L’estació ordinenca està rebent un bon nivell d’afluència de visitants.

Pal-Arinsal va anunciar dissabte a la tarda que la jornada dominical següent era la darrera de la temporada hivernal, vist que les condicions nivals no eren adequades per continuar mantenint obertes les instal·lacions. En canvi, Arcalís va aguantant i podrà passar més o menys la prova de la Setmana Santa. De fet, ja és tradició, les pistes ordinenques són les que garanteixen unes millors condicions per l’orientació que presenten.

WhatsApp Image 2023 04 03 at 14.03.21
Aparcament d'Arcalís aquest migdia.

Els busos posats per Pal-Arinsal i les ‘navettes’ d’Arcalís han anat transportant, i ho continuaran fent els propers dies, esquiadors allotjats a la Massana o a Pal i a Arinsal mateix. I fins a Arcalís sense gaire contemplacions.

Comentaris (1)

Trending