Nomenen Israel Ramonet nou director operatiu d’Ordino-Arcalís

Serà el màxim responsable del dia a dia de l’estació i, en certa forma, cobreix bona part de les funcions que, fins fa dos anys, assumia Xavier Ajona

Israel Ramonet és el nou director operatiu d'Ordino-Arcalís.
Israel Ramonet és el nou director operatiu d'Ordino-Arcalís.

L’arribada de la temporada d’estiu comporta una novetat clau per a Ordino-Arcalís. Israel Ramonet ha estat nomenat nou director operatiu de l’estació. Per tant, ja serà el màxim responsable de la campanya després d’ocupar diferents càrrecs a Saetde i Secnoa. D’aquesta forma, agafa en certa forma el relleu de Xavier Ajona, que va deixar la direcció del domini ordinenc per fer el salt a Naturland el maig del 2020.

La seva designació s’ha conegut durant la presentació de la temporada d’estiu de Grandvalira. Justament, el representant de Saetde a l’acte, Xavier Salinas, ha revelat que la campanya a Arcalís ja la coordinarà Ramonet com a nou màxim responsable. Arriba al càrrec després d’una trajectòria professional vinculada especialment a aquesta societat, de la qual havia estat responsable comercial. També s’havia ocupat de la direcció tècnica escola de neu de l’estació ordinenca.

Arcalís, cal recordar, està sense director oficial des del maig del 2020. Llavors, Xavier Ajona, que havia ocupat el càrrec sis anys, el va deixar per posar-se al capdavant de la llavors Naturlàndia, ara Nataurland. En certa forma, el nomenament de Ramonet ve a cobrir part d’aquest buit.

Així, oficialment ha estat designat com a nou director operatiu de muntanya. I això suposa que agafarà bona part de les responsabilitats que havia tingut Ajona. Especialment, s’encarregarà del dia a dia de l’estació.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending