La no obertura d’Arinsal altera una part de l’esquí escolar davant l’enuig dels pares

Aquells infants que han de fer l’activitat a l’estació massanenca tindran només quatre sortides en lloc de les set, però en canvi, si escau, han d’abonar el mateix preu pel lloguer del material

Dels sectors massanencs, només Pal acollirà esquí escolar.
Dels sectors massanencs, només Pal acollirà esquí escolar. ARXIU

La decisió de Vallnord Pal-Arinsal de no obrir per a l’esquí alpí el segon dels seus dos sectors, més enllà de la repercussió econòmica i social que està tenint al poble arinsalenc, també altera una part de l’esquí escolar, que no podrà iniciar l’activitat dilluns com estava previst i haurà d’esperar a la setmana següent. No només hi haurà un retard en la posada en marxa sinó que tots aquells estudiants als quals se’ls ha assignat Pal-Arinsal, ara per ara, només faran quatre dies d’esquí.

Segons que ha pogut saber l’Altaveu, a no ser que hi hagi canvis respecte la informació que als han traslladat els seus respectius centres, en lloc dels set dies d’esquí alpí que normalment hi ha o que almenys s’havien indicat enguany com el que tocaria, sols en faran quatre. Els escolars als qui s’havia assignat el sector d’Arinsal han estat reubicats a Pal. Però això també ha tingut afectació amb aquells que havien de fer l’activitat a Pal. S’han hagut de combinar les jornades d’esquí escolar. Per tant, tots els escolars que havien d’anar al domini massanenc ho faran a Pal i quatre dies.

A banda del greuge que això suposa, han denunciat alguns pares, en relació amb els que se’ls ha assignat altres dominis, una situació que esperen que se solucioni fent una nova redistribució, els pares afectats encara es queixen d’una altra circumstància en el cas que hagin de llogar material. Davant d’aquesta situació, segons les fonts consultades, el preu és el mateix que l’any passat havent-hi ara, en el cas dels que esquiïn a Pal, força menys dies d’activitat. Si l’any passat van haver d’abonar 106 euros pel lloguer del material de l’esquí escolar, enguany són 107 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending