Grandvalira Resorts posa a la venda els forfets pels turistes amb un fort impacte de la inflació

El de temporada dels clients fidels que no viuen Principat passa de 722 a 755 euros, amb un increment del 7,3% i també pujaran els preus quan es comprin més endavant, sense revelar encara el cost per als residents

Comentaris

El sector del Tarter, a Grandvalira.
El sector del Tarter, a Grandvalira. Grandvalira

Grandvalira Resorts posa aquest dimecres a la venda els forfets 2023-24. L'oferta es torna a concentrar en tres tipologies de passi. L’Andorra Pass és el forfet de país que inclou l’accés il·limitat a les tres estacions: Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís. El Nord Pass dona accés a Pal Arinsal i a Ordino Arcalís, i inclou fins a quatre dies d’esquí a Grandvalira. Finalment, el Mountain Pass és el forfet que permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l’esquí alpí a les estacions. La compra avançada de l'Andorra Pass puja un 7,3%.

Grandvalira Resorts impulsa el període d’Early Booking per adquirir els forfets a un preu reduït i amb pagament fraccionat, si es recarrega o compra en línia, així com amb garantia de devolució. En el cas dels no residents a Andorra, aquest període s’allargarà fins al 30 de setembre. A partir de l’1 d’octubre, entrarà en vigor el període promocional en la compra del forfet de temporada, que s’allargarà fins al 10 de desembre, i un dia després començarà el període PVP, que s’estendrà fins al final de temporada. Les tarifes no inclouen encara el forfet de residents que es donaran a conèixer més endavant.

Fonts del domini esquiable han justificat l’increment de preus “a conseqüència de l’augment en les despeses d’explotació, principalment de l’energia, però també d’altres recursos bàsics de les estacions”.

Els clients fidels no residents al Principat poden adquirir l’Andorra Pass, que dona accés a totes les estacions del país i a més de 300 km esquiables, per 775 euros (722, la temporada passada) durant el període Early Booking, mentre que per als clients nous el preu durant aquest període inicial és de 815 euros (760 abans), obtenint així més d’un 30% de descompte respecte al període PVP. A partir de l’1 d’octubre, amb l’inici del període promocional, els clients fidels no residents podran comprar l’Andorra Pass per 850 euros i els nous clients per 895 euros. Finalment, a partir de l’11 de desembre, que marcarà l’inici del període PVP, el preu serà de 1.145  euros i 1.205  euros per als clients fidels i nous, respectivament.

Pel que fa al Nord Pass, l’abonament amb accés il·limitat a Pal Arinsal i Ordino Arcalís, i inclou fins a quatre dies d’esquí a Grandvalira per als no residents a Andorra, es pot adquirir durant l’Early Booking per 585 euros en el cas dels clients fidels no residents, mentre que el preu per als nous clients és de 615 euros, obtenint així fins a un 25% de descompte respecte al període PVP. Durant el període promocional, els usuaris fidels no residents a Andorra podran comprar el Nord Pass per 660 euros, mentre que els nous clients l’obtindran per 695. A partir de l’11 de desembre i fins a final de temporada, el preu passarà a ser de 779 euros per als usuaris fidels no residents i de 820  per als nous clients.

Finalment, el Mountain Pass, manté el preu de la temporada passada i es pot adquirir en línia indistintament als webs de les tres estacions per 150  euros.  Permet accedir diàriament i sense limitacions als circuits d’esquí de muntanya disponibles i als espais habilitats per a les raquetes de neu, així com a la utilització d’un total de 13 remuntadors amb una pujada i una baixada per dia. L’abonament inclou, a més, l’accés als remuntadors que hi hagi operatius durant l’estiu. Amb aquest passi també s’inclou el servei de socors i trasllat al centre mèdic de l’estació en cas d'accident en els circuits i pistes habilitades per a la pràctica de l’activitat.

Fonts del domini esquiable han justificat l’increment de preus “a conseqüència de l’augment en les despeses d’explotació, principalment de l’energia, però també d’altres recursos bàsics de les estacions”. Tot i això, s’assegura que es tracta d’un augment “al voltant de l’IPC” i que seria “menor” que aquests costos per fer funcionar les instal·lacions.

Comentaris (4)

Trending