Grandvalira Resorts posa en marxa nous punts de compra i recollida dels forfets de temporada

L’objectiu és facilitar als clients obtenir els seus abonaments abans de l’obertura de pistes i evitar aglomeracions a taquilles

Comentaris

Un esquiador a Grandvalira.
Un esquiador a Grandvalira. GRANDVALIRA/EMILIO SEDANO

Grandvalira Resorts continua ultimant tots els preparatius per a l’inici de la temporada 2022-2023 i per tal de donar més facilitats als clients, Grandvalira Resorts incorporarà en els propers dies nous punts de recollida i activació dels forfets de temporada, l’Andorra Pass i el Nord Pass.

 L’objectiu dels nous emplaçaments, que estaran ubicats en diferents punts del país, és que els clients tinguin més facilitats per obtenir els seus passis abans de l’obertura de pistes, prevista per al 2 de desembre. D’aquesta manera, també es busca evitar aglomeracions a taquilles els primers dies d’obertura, per la qual cosa Grandvalira Resorts recomana als clients ser previsors i recollir els passis amb anticipació.

Actualment, es poden comprar i recollir els forfets de temporada a l’estand del Centre Comercial Illa Carlemany, cada dia de 10 h a 18 h. A partir d’aquest divendres, 11 de novembre, s’activarà un nou punt a la Casa de la Muntanya d’Ordino, que també estarà obert de dilluns a diumenge.

A aquests dos punts de recollida s’hi sumaran, a partir del proper dilluns 14 de novembre, les oficines de Pal Arinsal de la Massana, que estaran obertes de dilluns a divendres. Finalment, a partir del 26 de novembre, s’habilitaran les taquilles de Grandvalira de Canillo i del Pas de la Casa, que també obriran cada dia.

Etiquetes

Comentaris

Trending