Grandvalira redueix el preu del forfet de dia a 45 euros i tanca l’enllaç entre Soldeu i Grau Roig

La manca de neu ha obligat a avançar el tancament de la zona del Pla de les Pedres a aquest dissabte i la connexió entre els dos sectors es farà a través d’un servei de bus

Estat de les pistes a Soldeu aquest Divendres Sant
Estat de les pistes a Soldeu aquest Divendres Sant

La manca de neu ha obligat Grandvalira a tancar a partir d’aquest dissabte 8 d’abril l’enllaç esquiable entre Soldeu i Grau Roig per la manca de neu. De cara a la darrera setmana d’activitat ha decidit reduir el preu del forfet de dia a 45 euros i mantindrà oberts 75 quilòmetres de pistes.

Les elevades temperatures i la manca de neu han obligat Grandvalira a tancar a partir de demà l’enllaç esquiable entre Soldeu i Grau Roig a la zona del Pla de les Pedres. Així ho ha manifestat a través d’un comunicat. La connexió entre els sectors es facilitarà mitjançant un servei de bus que enllaçarà el poble de Canillo i Grau Roig amb les parades habituals.

Les pistes de Grandvalira a vol d'helicòpter.

Relacionat

Les pistes de Soldeu, el Tarter i Encamp avancen el tancament a dilluns per la manca de neu

El preu del forfet de dia es redueix fins als 45 euros per aquests últims dies per esquiar en 75 quilòmetres. Cal tenir en compte que a dilluns tancaran els sectors de Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp i només quedaran els de Pas de la Casa-Grau Roig i Ordino-Arcalís.

Comentaris (1)

Trending