Les pistes de Soldeu, el Tarter i Encamp avancen el tancament a dilluns per la manca de neu

Grandvalira anuncia que només romandran oberts els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig, on “es concentraran esforços” per oferir una bona qualitat a les pistes i també a Arcalís, tot fins al 16 d’abril

Comentaris

Les pistes de Grandvalira a vol d'helicòpter.
Les pistes de Grandvalira a vol d'helicòpter. Grandvalira

Grandvalira manté els plans i no tancarà la temporada fins al 16 d’abril. Això sí, se centrarà només a la zona de Pas de la Casa i Grau Roig, així com Arcalís. En canvi, als sectors de Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp l’últim dia per esquiar serà el dilluns. De fet, en els tres primers ja era aquesta la previsió, però sí que s’ha avançat en el quart, vistes les condicions de la neu.

Així, via comunicat, el domini ha explicat que els sectors de Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp avançaran la clausura el dilluns. Només romandran oberts els del Pas de la Casa i Grau Roig. Sis dies més. Fins a 16 d’abril, com estava previst.

Des de Grandvalira s’ha explicat que “la decisió s’ha pres a causa de la manca de neu provocada per les altes temperatures de les darreres setmanes”. S’apunta que això fa que “l’estació no pugui oferir les condicions desitjades als clients en aquestes zones”. Cal recordar que és el mateix motiu que va forçar el tancament anticipat de Pal Arinsal.

La situació, però, contrasta amb “el nombre de reserves per a la pròxima setmana”. Això ha motivat que “es destinin tots els esforços i equips de terreny als sectors del Pas de la Casa i de Grau Roig”. A aquestes zones, gràcies a les nevades del cap de setmana i a un petit descens de les temperatures, es considera que es podrà conservar la neu en bones condicions fins diumenge 16 d’abril.

Per donar un millor servei, des de dilluns es posa en marxa un servei d’autobusos gratuïts per als clients amb qualsevol forfet de Grandvalira Resorts, que permetrà desplaçar-se entre els diferents sectors, des del Funicamp fins a l’aparcament de Grau Roig amb les parades habituals.

Per la seva part, Ordino Arcalís també manté la previsió d’obertura fins al 16 d’abril gràcies a les bones condicions que ofereix actualment. Amb les nevades del cap de setmana i la petita baixada de temperatures, l’estació disposa del 70% del domini esquiable obert amb gruixos de fins a 80 centímetres de neu.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending