Govern aprova les tarifes dels forfets escolars i augmenta les subvencions

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior assumeix l'increment perquè són activitats educatives obligatòries i que s'efectuen en horari escolar

Comentaris

Una classe d'esquí escolar.
Una classe d'esquí escolar. ARXIU

El Govern ha aprovat aquest dilluns les tarifes de l'esquí escolar i extraescolar de la temporada 2021-22 segons ha anunciat la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. També ha aprovat la subvenció dels forfets extraescolar, universitari, d'acompanyament i la data de venda dels forfets per a la temporada 2021-2022, d'acord amb les tarifes pactades amb Aermeha (Ski Andorra).

S'ha aprovat el preu dels forfets escolars diaris, quan totes les escoles van a pistes i cada alumne en té un de diari per esquiar i l'hora de monitor. Hi ha hagut un augment del 5% en el forfet i del 3% en l'hora de monitor. Aquesta pujada l'assumeix el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior perquè són activitats educatives obligatòries i que es fan en horari escolar. Els preus queden en 8,45 euros per al forfet diari escolar i de 4,29 euros l'hora del monitor.

La venda dels forfets extraescolars, universitaris i d’acompanyants es farà a partir d'aquest dimarts a les oficines de Ski Andorra. El forfet extraescolar està destinat als escolaritzats no universitaris menors de 23 anys a dia 13 de desembre del 2021 i als no escolaritzats menors de 18 anys a la mateixa data. Els menors de 18 anys i no escolaritzats han de sol·licitar el forfet a Ski Andorra i presentar el passaport o un document d’identitat. Els estudiants a l’estranger menors de 20 anys s’hauran d’inscriure al web www.infoeducacio.ad.

El forfet universitari està destinat als majors de 18 anys i menors de 25 anys a 13/12/2021 que justifiquin la inscripció corresponent a una formació d’ensenyament superior oficial. S’hauran d’inscriure al web www.infoeducacio.ad.

Comentaris (2)

Trending