El forfet d’aquesta temporada o de la passada donaran accés gratuït al Mon(t) Magic durant el pont

El parc familiar de Canillo obre del 5 al 8 de desembre de les 10 del matí a les 5 de la tarda per al públic local

Comentaris

El Magic Gliss és un dels grans atractius del parc familiar canillenc.
El Magic Gliss és un dels grans atractius del parc familiar canillenc. GRANDVALIRA

Grandvalira obrirà el Mon(t) Magic Family Park de Canillo del 5 al 8 de desembre tal i com ja va avançar l’Altaveu. Durant aquest quatre dies d’activitat, Mon(t) Magic Family Park obrirà de les 10 del matí a les 17 hores, i s’hi podrà accedir de forma gratuïta amb els forfets de temporada de Grandvalira, d’Ordino Arcalís i d’Ski Andorra de la temporada vigent 20-21 i també amb els abonaments de temporada de l’hivern passat 19-20. La resta de públic, necessitarà un forfet de vianant.

El parc posa en marxa les seves atraccions principals en un entorn amb plenes garanties de seguretat pel que fa a la prevenció contra la Covid-19, tant per als seus treballadors com per als usuaris, i pensant en la millor oferta d’oci per als residents d’Andorra. Per evitar el pas per taquilles, es recomana la compra i reserva online dels forfets que donen accés al Mon(t) Magic Family Park al web grandvalira.com.

Un usuari de la tirolina.

Relacionat

Canillo planeja obrir el seu Mon(t) Màgic el pont de la Puríssima

Els visitants podran gaudir de la gran icona del Mon(t) Magic Family Park: el Màgic Gliss, el tobogan alpí de més de 500 m de llargada que permet fruir d’un recorregut molt divertit en parella, arribant als 40 km/h de velocitat. A més a més, des d’aquest estiu, es pot viure també l’experiència amb realitat virtual, utilitzant unes ulleres 3D que afegeixen un punt més d’adrenalina al viatge, molt recomanable per a pares i fills. L’altra gran protagonista serà la tirolina, la segona més llarga del Pirineu, amb 550 m de llargada i que travessa el llac del Forn des de Planells.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, els visitants podran degustar la millor cuina tradicional de muntanya al restaurant familiar El Roc de les Bruixes. La seva terrassa ofereix una de les millors vistes a la vall. Es recomana fer reserva prèvia. Es prioritzarà el servei als clients amb reserva per controlar l’aforament.

Comentaris

Trending