Canillo planeja obrir el seu Mon(t) Màgic el pont de la Puríssima

Ensisa en principi ha avisat una part de la plantilla que els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre activarà les atraccions orientades a un públic familiar i amb la tirolina i el Màgic Gliss de referents

Un usuari de la tirolina.
Un usuari de la tirolina. ENSISA

Ensisa, la societat que explota l’estació de Canillo i Soldeu i el Tarter, preveu obrir el recinte d’activitats d’orientació familiar ubicades al Forn durant el pont de la Puríssima. Es tracta d’oferir un atractiu, un revulsiu il·lusionador per al públic local en un moment molt difícil. Alhora serviria per rodar els engranatges.

Avui per avui, la decisió és aquesta, però la situació és canviant i està subjecte a canvis constants. En principi, en no ser un recinte de neu l’obertura no hauria de perillar. I es limitaria a quatre dies: del 5 al 8 de desembre. El Mon(t) Màgic té com a grans referents la tirolina i el Màgic Gliss, que està tenint un comportament molt bo, segons que va explicat el director general d’Ensisa, David Hidalgo, aquest dimecres durant la sessió de consell de comú en què va exposar els resultats de la societat de les darreres temporades d’hivern i d’estiu.

De fet, i malgrat que hi ha reunions diàries, una part de la plantilla hauria estat informada aquest mateix dijous de la decisió de posar en marxa per la Puríssima el Mon(t) Màgic i tancaria just després. Podria no ser l’únic recinte de característiques similars que obri en dates similars. Però l’enrenou generat per França i que secunden altres països ha fet ajornar en alguns casos la decisió definitiva, encara que no hi ha cap impediment per obrir aquests espais ni suposaria cap ‘incompatibilitat’ amb els països veïns ara que només poden acollir clientela local.

Etiquetes

Comentaris

Trending