Cues a Ski Andorra per adquirir el forfet extraescolar

La patronal de les estacions d’esquí ha ampliat els horaris d’atenció al públic però tot i això, el fet que no hi hagi hagut acord fins més enllà de la darrera hora, fa que hi hagi aglomeracions per comprar el passi

Cua davant de les oficines d'Ski Andorra.
Cua davant de les oficines d'Ski Andorra. Toni Solanelles

El retard amb què s’ha posat a la venda el forfet extraescolar -i tot i que una part dels usuaris poden fer, si ho volen, el pagament en línia- està comportant nombroses aglomeracions a la seu d’Ski Andorra, on s’ha centralitzat la venda d’aquest passi de temporada per a determinats sectors de la població. Dimarts, molt més tard del que sol ser habitual, es va posar a la venda el forfet. I les cues són notables. Pares i estudiants fan llargues esperes per obtenir el passi per poder ja usar-lo aquest cap de setmana.

Segons que han explicat fonts d’Ski Andorra, els treballadors de la patronal de l’esquí van de corcoll per poder atendre l’alta demanda. De fet, han hagut d’adaptar i allargar l’horari d’atenció al públic. I tot i que el forfet està a la venda fins a mitjan febrer, és obvi que és als primers dies on es concentra l’interès especialment dels progenitors. “Les altres temporades la venda es feia d’una manera més espaiada i esglaonada.” Enguany, però, la manca d’acord inicial amb Saetde ho ha retardat tot.

El forfet extraescolar, tarifat en 127 euros, està destinat als escolaritzats no universitaris menors de 23 anys a dia 13 de desembre del 2021 i als no escolaritzats menors de 18 anys a la mateixa data. Els menors de 18 anys i no escolaritzats han de sol·licitar el forfet a Ski Andorra i presentar el passaport o un document d’identitat. Els estudiants a l’estranger menors de 20 anys s’hauran d’inscriure al web www.infoeducacio.ad.

El forfet universitari està destinat als majors de 18 anys i menors de 25 anys a 13/12/2021 que justifiquin la inscripció corresponent a una formació d’ensenyament superior oficial. S’hauran d’inscriure al web www.infoeducacio.ad.

Comentaris (6)

Trending