L’AAME estalvia la quota a aquells monitors d’esquí sense feina que es vulguin afiliar

La decisió s’ha pres amb la intenció que el màxim d’ensenyants del país “puguem posar en marxa una reflexió sobre el futur de la professió”

El logotip de l'AAME.
El logotip de l'AAME. aame

L’Associació Andorrana de Monitors d’Esquí (AAME) ha acordat oferir a tots els monitors del país “que aquesta temporada us heu quedat sense treballar la possibilitat de fer-vos socis estan exempts de pagar la quota anual”. La decisió es va adoptar en el marc de l’assemblea general ordinària i respon a la voluntat de sumar esforços en el col·lectiu.

En concret, la decisió s'ha pres “amb la intenció que el màxim de monitors del país puguem posar en marxa una reflexió sobre el futur de la professió, grups de treball en relació amb lleis, reglaments, codi de relacions laborals”, entre altres coses. “La nostra proposta no és altra que d'ajuntar-nos el màxim de monitors del país i entre tots decidir quin futur volem, com a professionals i per la professió”, assegura l’AAME.

L’entitat recorda que “oferim la personalitat jurídica i la legitimació estatuària de l'associació per presentar posteriorment les nostres conclusions a aquells estaments administratius o polítics escaients, com així en l'àmbit d'empreses i privats”.

Comentaris (1)

Trending