Espot demana “disculpes” si algun candidat a les comunals “s’ha sentit ofès”

El cap de Govern assegura que les seves declaracions sobre la preparació dels integrants d’algunes llistes electorals s’han interpretat “de forma esbiaixada i parcial” i que “no anava per ningú en concret”

El cap de Govern, Xavier Espot durant les seves declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres.
El cap de Govern, Xavier Espot durant les seves declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha assegurat que les seves declaracions amb relació a la preparació d’alguns dels candidats que estan a les llistes de cara a les eleccions comunals del 15 de desembre s’han agafat de forma “esbiaixada i parcial”. Així, davant les crítiques rebudes per part d’altres formacions –inclosa pregunta parlamentària del Partit Socialdemòcrata (PS) que haurà de respondre el dijous al Consell General-, ha assegurat que no es va referir en cap moment a cap persona ni candidatura en concret i ha demanat disculpes “per si algú s’ha sentit ofès”.

La polèmica va saltar la setmana passada quan Espot, demanat perquè valorés la presència de 21 llistes a les comunals, va indicar que “algunes s’han fet a correcuita i potser d’una forma precipitada, la qual cosa em fa arribar a la conclusió que potser determinades persones que formen part d’algunes no sé si estan del tot preparades per assumir aquest repte”. Les declaracions van provocar importants crítiques d’altres formacions, especialment dures per part del PS.

El cap de Govern s’hi ha referit i ha apuntat que “les coses es poden interpretar de forma esbiaixada i parcial” i ha afirmat que “si s’escolta bé el que vaig dir, el que vaig fer va ser una reflexió de caràcter personal sobre que hi haguessin 21 llistes”. Així, ha explicat que “vaig dir que això tenia avantatges però que, potencialment, també podia comportar inconvenients”.

Espot ha volgut assegurar que “en cap moment apuntava a cap llista o  candidat concret”. També ha indicat que “no pretenia ofendre ningú” i, tot i que ha avançat que també respondrà a la pregunta formulada pel PS, malgrat que “no li acabo de veure gaire sentit en una sessió de control”, ha apuntat que “si algú s’ha sentit ofès, demano disculpes”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending