Esports assegura no tenir queixes sobre el camp d’Ordino i defensa el canvi de gespa

El ministeri argumenta que l’herba, trasplantada des del Nacional, tenia “una segona vida” i que “està homologada”, tot i admetre que no pas per a partits internacionals

-
-

El ministeri de Cultura i Esports assegura que no ha rebut cap queixa amb relació a l’estat del camp de futbol del centre de tecnificació d’Ordino. Des del Govern, es defensa que la gespa instal·lada –l’antigament situada a l’Estadi Nacional- està homologada i, per tant, s’entén que es pot jugar perfectament partits. A més, es justifica que es va col·locar al camp perquè “tenia una segona vida”.

Els usuaris de la instal·lació havien denunciat, per una banda, el deteriorament existent en algunes parts del camp que, fins i tot, asseguraven que podia suposar un risc per a la seguretat. Així, lamentaven, entre altres coses, que les porteries de recanvi es troben en una posició que suposa un perill per als jugadors que surten sense controlar l’embranzida del terreny de joc. També s’entenia que la il·luminació és escassa.

A més, ha quedat clar que la gespa trasplantada des de l’Estadi Nacional al novembre, operació que va suposar una inversió de 133.000 euros, no convenç. Els jugadors es queixen que és massa tova i que la pilota no bota. De fet, un dels que va expressa en públic les seves queixes va ser, via Twitter, l’internacional andorrà Ildefons Lima.

Des del Govern, però, es considera que aquestes queixes no tenen raó de ser. Pel que fa a la gespa, fonts del ministeri de Cultura i Esport han defensat que “està homologada”, tot i reconèixer que no per a partits internacionals –de fet, per això es va haver de retirar de l’Estadi Nacional-. Sobre aquest punt, han volgut remarcar que l’herba “tenia una segona vida” i que es va optar per instal·lar-la a Ordino on, justament, la que hi havia allà ja tenia “molts anys” i estava molt desgastada.

Sobre les queixes per seguretat, el Govern assegura que no s’ha rebut cap. Ni de clubs ni de la Federació. Per això, no es té previst, per ara, fer cap actuació al camp de futbol ordinenc. Tot i això, sí que s’assegura que si es rebés algun comentari formal amb relació a les deficiències denunciades, es valoraria i s’estudiaria si cal actuar. A banda, s’ha volgut destacar que els clubs que utilitzen el terreny de joc és perquè ho han demanat i que segons aquestes peticions es fa la distribució d’horaris.

Etiquetes

El camp de futbol del centre de tecnificació d'Ordino.

Relacionat

Queixes per la gespa i les deficiències en seguretat del camp d’Ordino

Comentaris

Trending