Xavi Cornella acaba setzè a l’eslàlom dels Mundials júnior

Després d’una primera mànega molt discreta, a la segona ha aconseguit remuntar fins a dotze places

Comentaris

Declas Cornella SL Bansko

Xavier Cornella ha disputat la segona cursa programada dels Campionats del Món júnior de Bansko, a Bulgària. L’andorrà ha estat avui setzè a l’eslàlom, el que és un molt bon resultat per a ell. Amb el dorsal 41, Cornella ha aconseguit finalitzar setzè amb 1.46.58, a 6.22 del vencedor, Benjamin Ritchie, dels Estats Units, que s’ha imposat amb 1.40.36.

Cornella ha millorat fins a 12 posicions a la segona mànega, en la qual ha fet el tretzè temps. A la primera, amb 55.27 havia estat 28è, entrant entre els 30 i agafant la inversió. A la segona mànega, l’andorrà ha realitzat una millor baixada i ha assolit el 13è temps amb 51.31, el qual l’ha fet guanyar dotze places i situar-se, finalment, a la setzena definitiva.

En acabar la cursa, Xavier Cornella, s’ha mostrat “molt content pel dia d’avui, molt content pel resultat. La veritat és que un resultat com el d’avui em demostra que puc estar entre els millors de la meva edat”. Tot i això, “a la primera mànega m’ha costat una mica i a baix he fet una errada bastant grossa, que m’ha fet perdre bastant temps i m’ha fet estar bastant lluny a la primera mànega”. Havent pogut entrar 28è, “en la segona mànega he sortit el tres. He fet una molt bona segona mànega, he aconseguit recuperar dotze places a la segona i la veritat és que estic molt content i satisfet”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending