El VPC, entre França i Catalunya

L’entitat andorrana celebra una assemblea ordinària aquest 1 d’agost on també s’ha d’afegir un punt per clarificar el conveni amb protecció civil

Els jugadors del VPC celebren un assaig en un partit d'una temporada anterior.
Els jugadors del VPC celebren un assaig en un partit d'una temporada anterior. ARXIU

El pròxim 1 d'agost serà un dia clau pel VPC. D'una banda, celebrarà una assemblea on es demanarà l'aprovació dels socis per modificar un punt de l'estatut de l'entitat per deixar més clara la vinculació amb Protecció Civil. D'altra banda, també s'ha de resoldre el futur de l'entitat a nivell esportiu, és a dir, en quina competició s'inscriu la temporada vinent, Catalunya o França, després del canvi de reglament francès respecte a les llicències de jugadors.

El VPC decidirà el seu futur, sobretot pel que fa a la seva vessant esportiva, en els pròxims dies, concretament l'1 d'agost. La decisió més important és saber en quina lliga jugar, si la francesa o la catalana. La modificació del reglament francès, on acota el nombre de llicències per a jugador comunitari i extracomunitària.

La decisió es prendrà, si no hi ha canvis d'última hora, el mateix dilluns després de l'assemblea s'hauria de prendre una decisió. De fet, es donen de termini fins aleshores per rebre alguna resposta sobre el tema de les llicències de jugadors o, en cas contrari, saber quines seran les regles per decidir en quina lliga volen incloure's la temporada vinent.

Les llicències de jugadors no és l'únic maldecap que té la junta actual. De fet, segons ha pogut saber l'Altaveu, l'equip senior masculí ha quedat enquadrat al grup de la divisió d'honor del campionat territorial a la zona de Perpinyà i els desplaçaments els serà molt més llargs que fins ara, quan la regió on jugaven era la de Toulose.

L’altre aspecte destacat de l’assemblea serà la modificació d’un dels articles de l’estatut de l’entitat. En concret, com ha puntualitzat el president del VPC, Gerard Giménez, és per fer “més evident aquest conveni que tenim amb Protecció Civil”.

Etiquetes

Comentaris

Trending