Visita a la futura casa del futbol andorrà

(REPORTATGE AUDIOVISUAL) De la mà del secretari general de la FAF, David Rodrigo, ‘Altaveu’ entra dins les obres del futur estadi d’Encamp, una instal·lació ambiciosa, per a 5.400 espectadors, i que tindrà un cost estimat de 14,5 milions d’euros

https://www.youtube.com/watch?v=kH1jWR7oXPc

És, probablement, el projecte d’infraestructura esportiva més ambiciosa que s’ha fet en anys al país. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) espera tenir a finals d’any -el pla inicial és a l’octubre- el seu nou estadi a Encamp. Amb el suport d’UEFA i FIFA, mitjançant els programes ‘Hat Trick’ i ‘Forward’, s’ha pogut tirar endavant tot el projecte, amb un cost estimat de 14,5 milions. Altaveu ha pogut visitar les obres que estan en marxa, de mà del secretari general de l’entitat, David Rodrigo.

Serà un estadi que podrà albergar qualsevol partit internacional, ja que tindrà una gespa híbrida perfectament homologada i farà les dimensions necessàries, tant del terreny de joc com les zones adjacents. Ara, bona part de la graderia de tribuna està ja aixecada, però tindrà també un gol i una grada lateral. En total, uns 5.400 seients.

També es convertirà en la nova seu de la Federació, amb un edifici annex per a les diferents àrees de l’entitat. Un projecte ambiciós, però que es considera necessari per donar resposta a tots els practicants de futbol, des de la base fins als professionals, del país. Per a Rodrigo, “un pas endavant”.

Comentaris

Trending