Vinyes-Mercader queden fora del ral·li d’Astúries a la primera de canvi

Un xoc amb una “arqueta” en el segon pas per l’especial Bimenes els va obligar a abandonar en la primera jornada. Tot i això, el bon treball dels mecànics els va permetre sortit en la segona amb l’objectiu de posar a punt el cotxe per la cursa RACC-Catalunya Costa Daurada

Vinyes-Mercader en un moment del Ral·li Princesa d'Astúries 2022.
Vinyes-Mercader en un moment del Ral·li Princesa d'Astúries 2022.

Mala sort per la parella formada per Joan Vinyes i Jordi Mercader que van veure com la seva participació en el Ral·li Princesa d'Astúries va ser més curta del previst a causa d'una topada amb una "arqueta" que va malmetre la roda davantera esquerra i els va impossibilitar continuar en el primer dia de competició. A la segona jornada, sí que van poder sortir, però amb l'objectiu de preparar el cotxe pel Ral·li RACC Catalunya - Costa Daurada, que es disputarà entre els dies 21 al 23 d'octubre.

El 59è Ral·li Princesa d'Astúries va ser curt, i molt, per la dupla Joan Vinyes- Jordi Mercader al volant del Suzuki Swift. Un xoc amb una "arqueta" en el segon pas per l'especial Bimenes va deixar tocada la roda davantera esquerra. Un fet que va fer impossibilitar que continuessin en la cursa. "Després de les tres passades de reconeixements, estàvem convençuts que, malgrat l'excel·lent inscripció que hi havia la cursa, aconseguir un top-10 era possible. En l'entrenament lliure i en el tram de qualificació vam anar millorant els nostres cronos i en la primera secció, tres primeres especials, tot va sortir segons el que preveiem. Vam arribar a la primera assistència en una magnífica 8a posició i amb possibilitats de continuar millorant. El nostre ritme era competitiu", indicava Vinyes després de cop que el deixava fora de la prova.

La nit va ser llarga, especialment pels mecànics, que van aconseguir arreglar el cotxe perquè pogués sortir en la segona jornada. Una participació, però, on van canviar els objectius per complet. "Com mal menor, vam poder continuar treballant en la posada a punt del nostre Swift, pensant en l'última cita de l'ERC, que es disputarà a Catalunya", va apuntar el pilot.

El Ral·li RACC Catalunya - Costa Daurada, que es disputarà entre els dies 21 al 23 d’octubre, serà la prova que tancarà totes les competicions FIA de l’especialitat i entre elles estarà l’Europeu de Ral·li, on Vinyes és el clar favorit per a aconseguir el títol europeu de la categoria ERCOpen.

Etiquetes

Comentaris

Trending