Vilanova pot estar de baixa fins a tres mesos

El central tricolor pateix un trencament tant al múscul com al tendó del bíceps femoral dret, una lesió de recuperació llarga, i podria no tornar als terrenys de joc fins a l’abril, fet que obre la porta a plantejar reforçar al mercat d’hivern l’eix defensiu

Vilanova, durant el partit contra l'Oviedo, abans de trencar-se.
Vilanova, durant el partit contra l'Oviedo, abans de trencar-se. FC Andorra

Les notícies per a Adrià Vilanova no són bones. El central de l’FC Andorra es perdrà bona part de la segona volta amb l’equip tricolor per culpa de la lesió que es va fer el passat dissabte, durant el duel davant l’Oviedo. Des del club, que ha evitat donar un temps concret de baixa, però sí que s’ha confirmat que té un trencament que afecta tant el bíceps femoral com el tendó. El temps d’inactivitat podria ser perfectament de tres mesos.

Per tant, més problemes, i seriosos, per a la parcel·la defensiva tricolor. Ara que al lateral dret es començava a veure la llum al final del túnel amb la recuperació de Petxarroman i Morer, les dificultats es traslladen a l’altra banda -amb la lesió de llarga durada de Martí Vilà- i a l’eix. I és que Vilanova té per un temps llarg de baixa.

A través de les xarxes socials, s’ha informat que el central pateix “una lesió miotendinosa del bíceps femoral de la cama dreta”. I que aquesta té “afectació del tendó”. És a dir, hi ha trencament tant al múscul com al tendó. Dolència, doncs, complicada. I de temps de recuperació llarg.

Adrià Vilanova en un toc de pilota abans de lesionar-se.

Relacionat

Pendents de l’isquiotibial de Vilanova i del reforç de la defensa en el mercat d’hivern

De fet, oficialment el club ha evitat donar terminis. S’indica que la seva tornada als terrenys de jocs dependrà “de l’evolució”, però també s’admet que aquesta serà lenta. Es parla, fins i tot, d’uns tres mesos de baixa. És a dir, fins ben entrat l’abril no tornaria a poder jugar. Contratemps important, doncs, per a Eder Sarabia.

Fins ara, Vilanova havia estat un dels homes més utilitzats pel tècnic basc del conjunt tricolor. Havia disputat 19 encontres, dels quals 14 com a titular, en lliga més dos a la Copa del Rei. . Per tant, només se n’havia perdut tres. En total, més de 1.350 minuts. La seva absència deixa a Sarabia només amb tres centrals: Alende, Mika Mármol i Pastor.

El llarg temps de baixa de Vilanova obre la porta a la possibilitat de buscar, igual que ja succeeix amb Martí Vilà, un recanvi al mercat d’hivern. L’entrenador basc sempre ha defensat l’aposta per tenir doblades totes les posicions, cosa que, ara, no succeeix ni al lateral esquerrà ni a l’eix defensiu.

Comentaris

Trending