Pendents de l’isquiotibial de Vilanova i del reforç de la defensa en el mercat d’hivern

Els serveis mèdics de l’FC Andorra sabran aquest dilluns l’abast de la lesió que el central català es va fer a la cuixa dreta poc després de la primera mitja hora del partit contra l’Oviedo

Adrià Vilanova en un toc de pilota abans de lesionar-se.
Adrià Vilanova en un toc de pilota abans de lesionar-se. FC ANDORRA

La direcció tècnica i els serveis mèdics de l’FC Andorra sabran aquest dilluns l’abast exacta de la lesió que Adrià Vilanova es va fer aquest dissabte, al minut 35 del partit contra l’Oviedo. Eder Sarabia ja està conscienciat que haurà de prescindir durant algunes setmanes del central català, i fonts del club tricolor reconeixen que la situació de la cuixa dreta del futbolista “no fa gaire bona impressió”. Tot plegat farà que s’hagi d’accelerar el reforç de la línia defensiva en el mercat d’hivern.

Burgos, diumenge vinent, i Albacete, el dilluns 23 de gener a les 9 del vespre a l’Estadi Nacional, són els propers rivals de l’FC Andorra. Sarabia probablement no podrà comptar amb Vilanova. De fet, caldrà veure quants partits es perdrà el central, que es va lesionar en una cursa per arribar a la pilota en situació defensiva abans que un atacant asturià. Vilanova de seguida va notar una punxada a l’isquiotibial dret i poc després es va llançar a la gespa. De seguida va ser substituït per Álex Pastor.

Els serveis mèdics del club andorrà especulen amb la possibilitat d’una ruptura de l’isquiotibial dret. Caldrà veure el grau de dita ruptura i, en conseqüència, el temps que Vilanova haurà d’estar allunyat dels terrenys de joc. Serà la segona baixa en la línia defensiva de l’equip que entrena Sarabia, que ha perdut des del partit de Tenerife al lateral esquerre Martí Vilà per al que queda de temporada.

El tècnic del conjunt tricolor preveu donar més protagonisme al jove de l’equip vinculat Marc Bombardó. Passarà de la disciplina del Nàstic de Manresa a l’FC Andorra per reforçar almenys els entrenaments del primer equip de l’entitat

De fet, el club andorrà ja està escrutant el mercat per trobar, almenys fins ara, un lateral esquerre pur perquè ocupi el lloc de Vilà i es complementi amb Diego Pampín, que aquest dissabte no va poder sortir d’inici a causa d’una gastroenteritis que no el va impedir disputar els minuts finals del matx contra l’Oviedo i de la qual ja estarà refet del tot després de descansar aquest diumenge. En funció del temps de baixa que se li imposi a Adrià Vilanova caldrà veure quins passos han d’adoptar Sarabia i el director general del club, Jaume Nogués.

D’entrada, el tècnic del conjunt tricolor preveu donar més protagonisme al jove de l’equip vinculat Marc Bombardó. Passarà de la disciplina del Nàstic de Manresa a l’FC Andorra per reforçar almenys els entrenaments del primer equip de l’entitat. I si mai calgués, jugar si Sarabia ho creu convenient. L’entrenador hauria de poder comptar de totes totes a partir de la propera jornada amb Petxarroman i Dani Morer, als quals ja hauria pogut recórrer aquest dissabte si hagués calgut de manera inevitable.

Ells dos són els encarregats del lateral dret juntament amb Adrià Altimira. Diego Alende, Mika Mármol i Álex Pastor són els centrals disponibles del primer equip. I Pampín el lateral esquerre que té disponible Sarabia. Mármol va jugar molts minuts al carril i Pastor va haver de substituir Vilanova en un perfil defensiu en què feia temps que no jugava i el tècnic basc va elogiar el bon paper que va fer contra l’Oviedo, en el triomf tricolor per 3 a 1.   

Comentaris

Trending