Vila i Esteve entren en acció als Campionats del Món d'esquí de fons

Debutaran aquest dissabte a l’skiathlon amb 7,5 km clàssics i 7,5 km patinadors i a la prova dels 15 kms

Carola Vila en un descans dels entrenaments a Oberstdorf.
Carola Vila en un descans dels entrenaments a Oberstdorf. FAE

Carola Vila i Irineu Esteve debuten aquest dissabte als Campionats del Món d'Oberstdorf a Alemanya. Vila correrà l’skiathlon amb 7,5km clàssics i 7,5km patinadors, amb sortida a les 11:45h, mentre que Esteve serà a l’skiathlon que, en el cas masculí, seran 15+15km. La sortida masculina és a les 13:30h. 

 

 

Aquests dies l’equip ha entrenat en bones condicions a l’estació alemanya, amb altes temperatures, el que farà que la competició es desenvolupi amb neu primavera, segons ha explicat el tècnic Joan Erola, que ha destacat que els dos fondistes es troben en bones condicions.

“Amb aquestes temperatures tan altes serà molt important la hidratació en cursa, poder donar bastants punts d’avituallament. També seran molt important les baixades perquè està tot molt ‘patatal’ a nivell de neu, la qual cosa fa que haguem d’anar amb compte, perquè qualsevol errada a les baixades ens pot comprometre les curses. Això passa sempre, però demà hi ha un risc més elevat, tal com estan les baixades, però hem de vigilar aquests petits detalls, a veure si tenim sort amb aquestes coses”, ha dit Erola.

Etiquetes

Comentaris

Trending