Victòria de Raul Ferré en la Subida isla de Ibiza

Edgar Montellà va poder salvar el podi de la Categoria III gràcies a “un excel·lent equip en l’assistència”

Raul Ferré durant la competició
Raul Ferré durant la competició FotoEsport

Raul Ferré (Silver Car CS), va pujar a l’esglaó més alt del podi de la XXXVI Subida Isla de Ibiza, aconseguint el primer triomf absolut per a un corredor del programa de joves pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). Per altra banda, Edgar Montellà, tot i les dificultats, va aconseguir salvar el podi de la Categoria III gràcies a un “excel·lent equip en l’assistència”.

Ferré va aconseguir superar a l’experimentat pilot asturià i campió de l’especialitat, Javi Villa, i es va col·locar al més alt del podi. El cap de setmana per al corredor de l’ACA va ser “superb”, i va seguir a l’atac després de cedir cinc dècimes en la primera pujada de carrera. “Estem molt contents, hem fet un treball brutal. La barqueta ha funcionat molt bé, hem anat millorant”, assegura Ferré. Així mateix, afirma que “baixar 5’’ el rècord de la pujada i guanyar a Villa en les dues pujades vàlides de carrera és la clara demostració”.

Per la seva banda, Montellà no va poder seguir amb la trajectòria de les últimes proves. Tot i que no va començar malament, en la continuació, una sortida de pista en el qual el seu Silver Car va quedar molt tocat semblava que posaria punt final a la seva participació. No obstant això, la presència del constructor en l’assistència van aconseguir de nou posar-lo en condicions de competir, i encara va aconseguir pujar al tercer calaix del podi. “Per sort tinc un equip fantàstic que m’ha reparat el cotxe, també hem tingut la sort que el fabricant del vehicle estava en l’assistència”, explica Montellà.

Etiquetes

Comentaris

Trending