Víctor del Águila torna a triomfar a la Canillo Trail Races, ara en la prova de 23K

Enmig d’unes condicions meteorològiques gens agradables, Maria Benito ha estat la vencedora en la categoria femenina de la mateixa distància

Alejandro Villarino, Víctor del Águila i Marc Gasa han format el podi dels 23K.
Alejandro Villarino, Víctor del Águila i Marc Gasa han format el podi dels 23K. CANILLO TRAIL RACES

Si a la primera jornada es va imposar en la marató, aquest diumenge Víctor del Águila, enmig d’unes condicions gens agradables, ha tornat a sortir vencedor de la prova en què participava a la Canillo Trail Races, en aquest cas en els 23K. En la mateixa distància però en categoria femenina, la triomfadora ha estat Maria Benito.

La segona jornada de la Canillo Trail ha estat marcada per la intensa pluja i el fort vent ha obligat a l’organització a endarrerir les sortides així com a modificar un dels tres circuits que es disputaven avui perquè la tempesta de les darreres hores ha provocat una baixada molt dràstica de les temperatures i ha deixat gel en les cotes més altes.

A les nou del matí, s’ha donat el tret de sortida a la Trail 23K, que finalment, han completat el mateix recorregut que els participants que completaven la Trail 15K. Tal com s’ha comentat, les condicions meteorològiques no han permès el circuit original. Mitja hora més tard, han sortit els participants que disputaven la Trail 15K. Aquesta cursa s’ha pogut completar sense modificacions. Amb sortida i arribada al centre del poble de Canillo, tots els corredors d’avui han completat un traçat que molt ràpid que passava per El Tarter, Soldeu i tornava a baixar fins a Canillo.

En la Trail 23K, en la categoria masculina, el guanyador ha estat Víctor del Águila amb un temps final de 1h20’14”. En segona i tercera posició han arribat Alejandro Villarino i el corredor de la FAM, Marc Gasa. Han completat els 15 quilòmetres finals amb uns temps de 1h21’16” i 1h24’00”. En la mateixa distància en la categoria femenina, Maria Benito ha estat la vencedora amb un temps final de 1h41’00”. Clàudia Herrera i Irati Azkargorta han travessat la línia de meta en segona i tercera posició en uns cronos de 1h41’31” i 1h45’43” respectivament.

En la Trail 15K, en la categoria femenina, Shelia Sánchez s’ha endut la victòria a pocs segons de la segona classificada, Núria Florèncio. Sánchez ha completat els quinze quilòmetres en 1h47’27” i la segona en travessar la línia de meta ho ha fet en 1h47’36”. Lídia Ramos ha completat el podi femení amb un crono de 1h50’16”. En la mateixa distància, en categoria masculina, Jordi Correa s’ha imposat amb autoritat amb un temps de 1h21’09”. Israel Garcia i Gerard Mangrané l’han acompanyat al podi amb uns temps de 1h24’02” i 1h25’50, en segona i tercera posició respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending