Vicky Jiménez salta 121 llocs al rànquing WTA i se situa la número 252 del món

El bon rendiment als dos darrers torneigs i, especialment el fet d’arribar a les semifinals de l’Open de Montevideo ha catapultat la jove tenista andorrana

Vicky Jiménez celebra un dels punts aconseguits a Montevideo.
Vicky Jiménez celebra un dels punts aconseguits a Montevideo. @garchiemontero / @montevideoopen

El bon rendiment ofert per Vicky Jiménez en el seu periple per diferents torneigs de l’Amèrica del Sud ha catapultat la tennista andorrana en el rànquing mundial. El fet d’arribar a semifinals a l’Open de Montevideo, un W125, li ha permès saltar més de 100 llocs en la classificació. Ara, està situada en el número 252.

Es confirma, d’aquesta forma, la bona progressió en aquest final d’any de la jove promesa andorrana. Ja havia fet un pas endavant important la setmana passada, amb la victòria al torneig d’Aparecida de Gouania. Ara, però, encara ha avançat més, gràcies al bon nivell exhibit a l’Uruguai.

Aquest darrer torneig és un W125. Per tant, permet, en cas de superar rondes, sumar més punts per al rànquing WTA. I Jiménez ha arribat a semifinals, superant, en totes les rondes, rivals molt millor classificades. Resultat? Ha acumulat 276 punts i ha avançat 121 llocs: del 373 al 252.

Està empatada amb l’americana Whitney Osuigwe i la romanesa Cristina Dinu. Entre totes les tennistes del circuit, només hi ha una menor de 18 anys que estigui millor classificada que l’andorrana: la jugadora dels Estats Units Cori Gauff, situada al lloc 22.

Comentaris

Trending