Vicky Jiménez, en mode piconadora en el seu debut al torneig d’Aparecida de Goiana

L’andorrana ha escombrat de la pista la seva rival en el quadre individual, la brasilera Julia Konishi, imposant-se en dos sets (0-6 i 2-6)

Vicky Jiménez, en acció.
Vicky Jiménez, en acció.

L’andorrana Vicky Jiménez ha debutat amb molt bon peu en el torneig ITF W25 d’Aparecida de Goiana, a Brasil. La tennista ha superat sense gaires problemes la primera ronda. I és que s’ha de fet en dos sets (0-6 i 2-6) de la seva rival, la local Julia Konishi.

Jiménez, que estrenava posició millorada al rànquing WTA (número 378) no ha donat cap opció a la seva contrincant. El primer parcial ha estat un autèntic passeig i se l’ha acabat anotant en blanc (0-6). Una mica més de resistència ha ofert Konishi al segon set, però tampoc ha tingut opcions. L’andorrana se l’ha adjudicat per 2-6.

A vuitens de final, la seva rival serà la italiana Miriana Tona, número 1.165 del rànquing WTA. La transalpina ha superat la brasilera Isabella Daher, també amb claredat (0-6 i 1-6).

La jornada ha estat rodona per a Jiménez. L’andorrana també ha superat ronda en el quadre de dobles, en el qual fa parella amb la mexicana Ana Sofia Sánchez. En el partit de debut al torneig, han guanyat en dos sets (1-6 i 3-6) el duet format per les paraguaianes Susan i Heydi Doldan. A la següent ronda els esperen les brasileres Ana Candiotto i Olivia Careiro.

Comentaris (1)

Trending