Vicky Jiménez assoleix la primera victòria en el circuit WTA a Seül

La tennista andorrana ha superat en primera ronda la francesa Paquet per un doble 6-2 i la propera rival serà la canadenca Rebecca Merino

Comentaris

Vicky Jiménez en el torneig de Seül.
Vicky Jiménez en el torneig de Seül.

Primera victòria en la carrera de Vicky Jiménez en el circuit WTA. La tennista andorrana ha superat la primera ronda del torneig de Seül a la francesa Paquet per un doble 6-2. D'aquesta manera Jiménez ha aprofitat de la millor manera la carta 'Lucky Loser' per continuar en el torneig i que, en segona ronda, s'enfrontarà amb la canadenca Rebecca Merino.

Vicky Jiménez ha passat la primera ronda del torneig WTA 250 de Seül després de guanyar per un doble 6-2 la francesa Chloe Paquet, aconseguint la primera victòria de la seva carrera en el circuit WTA -sense tenir en compte els 125-. L’andorrana no es va classificar pel quadre principal en caure en la ronda classificatòria, però gràcies a la carta ‘Lucky Loser’ ha pogut continuar la seva participació en el torneig.

L’andorrana no ha tingut gaires dificultats per superar a la francesa. De fet, el primer set ha durat poc més de mitja hora, concretament, 38 minuts. El segon s’ha allargat una mica més, fins al 47, però sense excessius problemes per Jiménez. En segona ronda, la jove tennista del país es veurà les cares amb la canadenca Rebecca Marino, vuitena cap de sèrie de la competició i 81a en el rànquing mundial.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending