Veure el MoraBanc Andorra a l’ACB a preu de Leb Or

El club manté el mateix preu per als abonats, que oscil·len entre 55 i 178 euros, unes tarifes que podran gaudir els nouvinguts que es facin el carnet abans del 30 de juny amb l'objectiu d'arribar als 2.500

Els jugadors del MoraBanc celebrant l'ascens a l'ACB amb els aficionats
Els jugadors del MoraBanc celebrant l'ascens a l'ACB amb els aficionats Dani Catalán

El MoraBanc Andorra ha presentat la campanya de socis i abonats per a la propera temporada a l’ACB. Des del club volen premiar l’esforç dels aficionats aquest any a la Leb Or i, per aquest motiu, mantindran els mateixos preus per als qui eren abonats, mentre que els nouvinguts podran gaudir d’aquestes tarifes si s’abonen des d’avui i fins al 30 de juny.

Tres dies després de tancar la temporada a Sant Sebastià i amb l’ascens a l’ACB a la butxaca, el club ha presentat aquest dilluns la campanya de socis i abonats per al proper curs. El cap de Comunicació, Gabriel Fernàndez, ha explicat que “hem apostat per una estratègia agressiva perquè estem molt contents pel suport rebut i el Poliesportiu ha fabricat imatges per al record”. Per aquest motiu, s’ha decidit que l’abonament a l’ACB serà a preu de Leb Or, per als qui ja eren abonats i per als nous, la tarifa serà la mateixa si es fan el carnet i reserven el seient abans del 30 de juny.

Les persones que ja eren abonades hauran de pagar entre 55 i 178 euros, en funció de la zona del Poliesportiu d’Andorra. Aquests són els preus que tindran també els nouvinguts que s’abonin abans del 30 de juny. Cal comptar que els que ja són socis hauran de pagar 50 euros per renovar el carnet, mentre que els nous en pagaran 100. Qui es vulgui abonar a partir de juliol pagarà entre 120 i 380 euros.

El MoraBanc Andorra compta amb uns 2.200 abonats, segons ha apuntat Fernández i manifesta que “volem créixer molt” i el lema escollit és ‘Ho hem tornat a fer’. La intenció és poder arribar a les 2.500 cadires compromeses. També ha anunciat que el preu de les entrades pujarà i tornarà a estar al nivell que ho havien estat durant els cursos en què l’equip havia estat a la màxima categoria del bàsquet espanyol. L’equip ja està de vacances després del darrer partit i ara la feina se centrarà en els despatxos per confeccionar l’equip de l’any vinent.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending