Verdú es fissura el dit polze i es perdrà dues curses del Mundial

Serà baixa al descens d'aquest diumenge, al paral·lel del dimarts 16 i intentarà competir al gegant del divendres 19

Joan Verdú a l'estació de Cortina d'Ampezzo.
Joan Verdú a l'estació de Cortina d'Ampezzo. FAE

Joan Verdú ha patit aquest divendres una petita fissura al dit polze de la seva mà dreta durant l'entrenament de descens dels Campionats del Món de l'estació italiana de Cortina d'Ampezzo i no podrà competir al descens d'aquest diumenge ni al paral·lel del dimarts 16. L'esquiador estava entrenant quan en una porta se li ha quedat enganxat el dit a la neu, amb tanta mala sort que se li ha bloquejat. Posteriorment, se li han fet unes proves que han determinat una fissura proximal al dit polze. L’equip de la FAE estudiarà l’evolució juntament amb el corredor per estudiar la possibilitat que pugui competir al gegant del divendres 19.

Verdú havia tingut un bon debut al Mundiald'esquí alpí amb una 26a plaça en la prova de supergegant.  Va sortir amb el dorsal 41 en una cursa en què va anant fent bons parcials tot i que algunes errades el van fer perdre una mica de ritme i de temps.

Per altra banda, aquest divendres s’ha disputat un descens FIS a l’estació italiana de Santa Caterina, amb Jordina Caminal i Jèssica Núñez, i un gegant FIS a Les Gets (França), amb Íria Medina. Caminal ha aconseguit la 20ena posició a 2.22 de la guanyadora, la italiana Valentina Savorgnani, que s’ha imposat amb 1.06.53. L’andorrana, a més, ha marcat 90.14 punts FIS, millorant els 129.94 de l’actual llista de la FIS. Per la seva part, Núñez no ha pogut completar el descens.

A la cursa dels 10km dels mundials U23 d'esquí de fons, Carola Vila ha finalitzat 27ena.  Ha completat la cursa en la 26ª posició amb un temps de 30.20,8, a 2.07,2 de la guanyadora, la polonesa Izabela Marcisz (28.13,6), i a menys de trenta segons de la vintena plaça, que ha estat per a la finlandesa Josefiina Book.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending