Verdú, novament podi al supergegant de Tarvisio

Aquest dijous l’andorrà ha tornat a estar tercer a la cursa celebrada a Itàlia, i torna als entrenament fins a la pròxima cita, el 28 de gener

Joan Verdu al podi a Tarvisio, Itàlia
Joan Verdu al podi a Tarvisio, Itàlia FAE

Joan Verdú ha tornat a competir aquest dijous a un altre supergegant a Tarvisio, a Itàlia, i novament ha pujat al podi. De fet, ha repetit la tercera plaça d’ahir. Amb aquesta nova fita, l’andorrà torna als entrenaments per preparar-se per a la pròxima cita, que serà a Saalbach-Hinterglemm, a Àustria, a la Copa d’Europa de supergegant, el 28 de gener.

Aquest dijous Verdú ha estat tercer amb 1.0769, a 0.19 del guanyador, l’italià Federico Simoni, i el segon ha estat l’irlandès Jack Gower, amb 1.07.57. Verdú ha explicat que ha estat “en línia amb aquests dies, em prenia aquestes dues curses d’entrenament”. Ha assegurat que les sensacions són bones, “cada dia millor”, i que el pròxim supergegant li servirà per preparar el dels Jocs.

L’entrenador, Fred Beauviel, ha afirmat que és “un resultat bastant correcte si valoren que no havia fet supergegant des de Cortina, l’any passat”. Ha remarcat que aquestes curses s’havien plantejat per a entrenar, ja que “entrenar és bastant difícil, així que anaven molt bé”.

D’altra banda, aquest dijous s’ha disputat el segon gegant FIS de Pozza di Fassa, a Itàlia, amb Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella. Gabriel ha estat 28è amb 1.40.12, a 2.91 del vencedor, Andrej Drukarov (1.38.01), mentre que Cornella no ha pogut finalitzar la segona mànega, quan en la primera havia marcat el 63è temps.

A Pozza di Fassa s’ha disputat el segon gegant FIS amb Íria Medina, que amb el dorsal 59 ha estat 36ª. L’esquiadora andorrana ha finalitzat amb 1.43.84, a 6.31 de la guanyadora, mentre que Jordina Caminal i Jèssica Núñez no han pogut completar la segona mànega. A la primera havien estat 67ª i 63ª, respectivament.

Per últim, El gegant de la National Junior Race de Courmayeur (Itàlia) ha tingut la presència de Pere Cornella i Eric Ebri. Els dos joves esquiadors han lluitat a la pista tot i que només ha pogut finalitzar Cornella, amb 1.46.79 i +2.30 en la 20ª posició. Per la seva part, Ebri no ha acabat la segona mànega, quan a la primera era 38è amb +3.90. El guanyador avui ha estat l’italià Giacomo Bernardoti, amb 1.44.49.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending