Verdú fa un bon balanç dels primers dies d’estada de preparació a Nova Zelanda

L’esquiador assegura que es nota “bé” tant físicament com quan es calça els esquís després de la feina feta, que ara continuarà a les estacions de Coronel Peak i Ohau

Verdú, durant els entrenaments.
Verdú, durant els entrenaments. FAE

Joan Verdú continua preparant la propera temporada d’hivern. L’esquiador andorrà es troba a Nova Zelanda i es mostra satisfet de la feina feta fins ara, que considera de “qualitat”. Els pròxims dies seguirà treballant, ara a l’estació de Coronel Peak per intentar arribar a l’inici de les competicions en les millors condicions possibles. De moment, assegura trobar-se bé físicament i sobre els esquís.

De fet, a Verdú li resten encara dues setmanes d’estada a Nova Zelanda. “Hem fet deu dies d’entrenament a Roundhill. La veritat és que ha anat molt bé, hem provat material, hem tingut condicions boníssimes, la meteorologia ha estat bona”, ha comentat l’esquiador.

Ara, a Coronel Peak, s’entén que “és una pista més exigent, per seguir amb aquesta progressió de menys a més”. L’andorrà afirma que “em noto molt bé, físicament i sobre els esquís, i les condicions estan sent espectaculars”.

Per la seva banda, el seu entrenador, Juan Lago, també fa un bon balanç de la feina feta fins al moment. A Coronel Peak romandran fins al dijous i, després, el pla és traslladar-se a Ohau, on continuarà la feina.

Etiquetes

Comentaris

Trending