Verdú demana extreure “coses positives” del debut accidentat a Sölden

L’esquiador defensa que “un mal resultat hauria estat veure que no tinc el nivell dels altres i no va ser així” i es marca com a gran objectiu de la temporada estar a les finals de la Copa del Món que tindran lloc a Andorra

Foto de grup de l'equip de la FAE.
Foto de grup de l'equip de la FAE. G. P.

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha fet la presentació oficial dels seus equips de cara a la nova temporada de neu. Una campanya on hi ha grans expectatives posades en Joan Verdú, tot i la petita decepció de la primera cursa, amb una caiguda en la segona màniga de Sölden. Tot i això, tant esportista com direcció de l’entitat han volgut extreure les coses positives de la prova. Pel que fa a altres membres de l’equip, també hi ha ambició en els objectius marcats per Cande Moreno, Carla Mijares i Àxel Esteve.

Des de la FAE, justament, s’ha volgut refermar el ple suport a Verdú malgrat el que va succeir diumenge. El vicepresident, Patrick Toussant, ha parlat obertament “d’una brillant actuació”, referint-se sobretot al primer descens. També ho ha apuntat el director esportiu, Roger Vidosa. “Estem contents perquè es va fer una molt bona primera màniga”, ha afirmat.

Per la seva banda, el mateix Verdú ha defensat que no es pot parlar d’un mal resultat. “Ho hauria estat veure que no estic al nivell de la resta i això no va passar”, ha apuntat l’esquiador. En canvi, “el que va succeir és que la segona màniga vaig anar per totes i vaig caure”. Per això ha demanat que “cal quedar-se amb la part positiva; des de dins, vam veure coses molt interessants”.

Verdú serà, doncs, la gran estrella de l’equip. El programa de competició és ambiciós: copes del món amb l’objectiu d’aconseguir la classificació per a les finals que s’han de disputar a Andorra. “Esperem ser-hi”, ha afirmat Vidosa.

Pel que fa a l’equip femení, Cande Moreno se centrarà també a la Copa del Món durant la primera part de la temporada. En funció dels resultats, participarà també en curses de la Copa d’Europa, on “buscarà posicions capdavanteres”. Serà aquesta competició on centrarà els esforços Carla Mijares, en eslàlom i també gegant. La fita: “estar al Top 30 de forma regular”. Objectiu similar es marca per a Àxel Esteve.

Etiquetes

Comentaris

Trending