Verdú consolida el lideratge a la Copa d’Europa amb una tercera victòria

L’andorrà ha tornat ha guanyar i s’ha imposat a Reiteralm, lluitant una cursa en què en la primera mànega era segon, però a la que li ha donat la volta i ha finalitzat primer

Joan Verdú celebrant la victòria a Reiteralm
Joan Verdú celebrant la victòria a Reiteralm FAE

Joan Verdú ha tornat a guanyar i ha deixat palès que està en un molt bon estat de forma. L’andorrà s’ha imposat a la Copa d’Europa de gegant de Reiteralm, a Àustria, i consolida el lideratge de la competició continental. Aquest dijous Verdú ha lluitat una cursa en què en la primera mànega era segon. Una segona mànega molt bona ha fet que li capgirés la posició per finalitzar primer.

Verdú ha completat la cursa en 1.25.88, mentre que segon ha estat el francès Loevan Parand (+0.73) i tercer el seu compatriota Thomas Lardon (+0.81). L’andorrà era segon a la primera mànega amb +0.09 (43.58), però a la segona ha marcat un 42.30 que ha superat a tota la resta de rivals, per completar els 1.25.88 definitiu. Amb aquesta tercera victòria en Copa d’Europa de gegant, Verdú consolida el lideratge en la competició amb 324 punts.

D’aquesta manera, l’andorrà suma els 100 punts d’avui que s’hi afegeixen als 200 de les dues victòries de Glungezer i els 24 que va assolir a Zinal gràcies a l’11ª posició. En la classificació general, el francès Parand s’ha situat segon amb 206 punts, mentre que el finlandès Samu Torsti cau a la tercera amb 204 punts.

Verdú s’ha mostrat molt satisfet amb la seva feina, assegurant que “estic esquiant molt bé”. Una de les preocupacions més grans que es tenien avui eren les condicions, “perquè l’últim dia va ser molt complicat”. Tot i això, ha explicat que l’organització ho ha fet bé i s’ha pogut celebrar una bona cursa. “Per les meves sensacions, estic tenint molta confiança i estic anant molt ràpid, ara marxem als Jocs per lluitar pel meu país”, ha apuntat l’esquiador.

Verdú a Reiteralm en finalitzar la cursa

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending