Verdú adapta el calendari de preparació després de la cancel·lació de la Copa del Món a Lech

L’esquiador ha allargat l’estada a Saas Fee i reprogramarà els entrenaments posteriors a Andorra de cara a un desembre exigent, amb tres cites: Copa del Món a Val d’Isere i Alta Badia i Copa d’Europa a Santa Caterina

Comentaris

Verdú, als entrenaments a Saas Fee.
Verdú, als entrenaments a Saas Fee. FAE

La cancel·lació de la Copa del Món que s’havia de disputar a Lech (Àustria) ha obligat a canviar la preparació de Joan Verdú de cara a la primera part de la temporada. La prova s’havia de celebrar aquest diumenger i havia de suposar una nova experiència per a l’esquiador andorrà. Ara, però, toca reprogramar els entrenaments per adaptar-los al nou calendari.

La idea inicial era disputar la Copa del Món de Lech, però arran de la suspensió, l’equip tècnic ha optat per allargar l’estada que Verdú estava fent a Saas Fee amb entrenaments de supergegant. Després, tornarà a Andorra on continuarà amb la preparació amb un bloc físic adient.

Tot de cara a la propera cita. El 23 de novembre viatjarà el cos tècnic a Zinal (Suïssa) per preparar la pista el 24. El 27 serà Joan Verdú qui es desplaçarà a l’estació helvètica per tenir el primer dia d’esquí el 28.

A partir d’aquí, el 6 i 7 de desembre l’esquiador andorrà competirà a les Copes d’Europa de supergegant de Santa Caterina (Itàlia), mentre que el dia 10 disputarà la Copa del Món de gegant de Val d’Isère (Val d’Isère) i els dies 18 i 19 les dues Copes del Món de gegant d’Alta Badia (Itàlia) i, després del Nadal, el 7 de gener la Copa del Món de gegant d’Adelboden (Suïssa).

Etiquetes

Comentaris

Trending