Vells coneguts i rivals complicats pel VPC a la nova divisió d'honor prefederal

L'equip ha tornat aquesta setmana als entrenaments amb una trentena de jugadors, i la competició s'iniciarà el 20 de setembre

Rodez, de vermell, en el derbi contra Espalion aquesta temporada.
Rodez, de vermell, en el derbi contra Espalion aquesta temporada. Altaveu

El VPC Andorra ha conegut aquest dissabte els seus rivals a la nova divisió d'honor prefederal de la Lliga Occitània. Es tracta de vells coneguts com el Tarascon, Salvetat Plaisance o Toulouse Lalande Aucanville i conjunts potents com Laroque-Bélesta, Rodez o Verfeil.

La competició està formada per quatre grups de 10 equips. El VPC ha evitat els equips de la zona de Montpeller tot i que tindrà algun desplaçament llarg com el de Rodez, un dels grans favorits i que aquesta temporada va acabar segon del seu grup, només superat pel Lisloise.

L'equip andorrà ha tornat aquesta setmana als entrenaments després de l'autorització de Govern perquè els equips no professionals tornessin als entrenaments. Els tècnics, Jonathan Garcia i David Kirikàixvili estan treballant amb un grup de 30 jugadors. García considera que serà un grup difícil. "A la majoria d'equips ja els coneixem i l'única incògnita és el Rodez. Pensem que serà un grup més dur que aquesta temporada".

Pel VPC, un motiu de satisfacció són els desplaçaments no massa llargs. "De fet vam fer una reunió telemàtica i el president del comitè de l'Arieja ja ens va dir que agruparia els clubs de la zona", afegeix el tècnic.

Etiquetes

Comentaris

Trending